Vi fortsätter vår utökning – denna gång har vi förgyllt vår tillvaro med en musiker!

Hans stora passion här i livet är musik och han är en duktig trummis. Kanske har du någon gång sett Christer ”live” vid något tillfälle för han är nämligen med i ett band som spelar rock-covers.

Om han får sätta upp sitt trumset inne på kontoret låter vi däremot vara osagt, utan vi låter hans sambo och deras 5 barn få njuta av de ljuvliga tonerna.

Christer är en äkta ”born and raised” Linköping-bo då han har tillbringat sina 40 år här i trakten.

Tidigare genom åren har Christer jobbat med maskintekniska yrken som bland annat underhållstekniker under många år på Arla foods men också under lång tid på Cloetta. Han har även hunnit med ventilationsserviceyrket på Bravida där han senast kommer ifrån där han arbetade med tekniska reparationer ombyggnader, anpassningar, förbättringsåtgärder samt servicearbeten.

Hos oss kommer Christer få ta ett stort ansvar med de jobb som framförallt kräver teknisk och mekanisk kunskap. Hans arbetstitel blir Teknisk Mekaniker och det kommer bli en varierande blandning av arbetsuppgifter såsom injustering/felsökning/service- och montagearbeten, samt enklare mjuka tjänster som projektering och kalkylarbeten. En komplett servicetekniker helt enkelt!

Varmt välkommen till oss på Total Ventilation i Linköping AB