Ny medarbetare, Magnus Anundsson

Vi välkomnar Magnus in i vårt team. Magnus är ursprungligen från Karlstad, men har under sitt 35-åriga liv hunnit upptäckta det avlånga Sverige genom att ha varit bosatt i både Göteborg och Umeå.

Magnus har ett stort intresse för naturen. Han lägger mycket av sin tid på att vandra, springa och även åka mountainbike i terrängen. Det tycker vi andra på Total ventilation är inspirerande, så vi får se om vi alla blir lika hurtiga som Magnus.

När han inte är ute i naturen, så tillbringar han mestadels av tiden med sin sambo och deras 2.5 åriga dotter.

Magnus har lång yrkeserfarenhet inom ventilationsteknik och har främst arbetat med injustering som injusterare, det var i Göteborg som han skaffade sig den utbildningen.  Hos oss kommer hans primära arbetsuppgifter vara mättekniker/servicetekniker/injustering och han kommer titulera sig som injusterare.

Magnus ser fram att jobba som en i teamet och han valde just oss eftersom han tyckte att vår framåtanda, jordnära attityd och ödmjukhet är ett vinnande koncept. Han tycker även att företagets grundvärderingar är något som passar Magnus arbetsfilosofi; En för alla, alla för en