Lagom till semla-säsongen, så har vi återigen förstärkt vårt team med ytterligare en cool kille som trots sin ringa ålder på 21 jordsnurr har ett mycket brett CV.

Välkommen säger vi till Per-Oskar Nilsson!

När vi frågade vad Per-Oskar har haft för sig innan så fick vi reda på att han har jobbat både som cykelbud, i ett gym, gått en VVS vuxenutbildning på Montico i Växjö och även varit en sväng inom äldreomsorgen.  

Vad får vi ut av detta? Jo, att Per-Oskar är en mycket driven kille som vågar ta för sig.

Han gillar att vara i rörelse och har länge velat ha ett yrke som är praktisk orienterat. Hos Total Ventilation, så kan vi lova att det kommer bli mycket praktiskt och vi ser fram emot att ha Per-Oskar hos oss. Han kommer titulera sig som injusterare.

Per-Oskar har en sambo och är bosatt i Linköping och på hans fritid så gillar han att ta långa promenader med hans hund, Bumling. Har även ett stort intresse för plattformspelet Dungeons and dragons. 

Vi har redan fått indikationer till att göra om vårt kontor till en mörk mancave och smeknamn som ”Anders the Windboltthrower” , ”Jimmy the fire master” och  ”Kenny the Lord Vent”. Vi följer denna utveckling med skräckblandad förtjusning. 

Det vi tycker är fantastisk är att Per-Oskar sänker vår genomsnittsålder bland oss andra veteraner. Skämt åsido, men vi gillar och förstår att det blir en kraftfullare dynamik när vi blandar till det lite.