Vi är oerhört tacksamma över att vi under åren som gått fått möjligheten att växa. Här presenteras därav ännu en medarbetare som kommer tillföra ännu mer ljus i våra ständigt växande tunnlar. Nästa man till rakning är den mycket rutinerade Patrik Brage.

Med sin solida ålder på 52 år kommer han att tillföra en genuin erfarenhet i vår verksamhet och inta rollen som projektledare med fokus på fastighetsrelaterad teknik, värme, ventilation och kyla.

Patrik är en lokal förmåga uppväxt i Skäggetorp och har blivit formad som flera av oss på Ljungstedska skolan på El-programmet, som på den tiden var en 2-årig utbildning.

Efter skolan jobbade Patrik som elektriker i 10 år, vilket vi ser som en stor fördel då han har arbetat fysiskt med tekniken och därmed besitter bred kompetens. Detta innebär att han även kan bidra med kunskap under utvecklingen av Total elinstallation om det skulle behövas.

Efter tiden som elektriker började han arbeta på Torpheimer, där han fick möjlighet att jobba med fastighetsrelaterad teknik. Genom åren har han samlat på sig väldigt mycket kunskap inom ventilation, värme och kyla, vilket ger honom en unik kompetens inom områden som rörmokeri, el och inneklimat.

Om du har följt oss ett tag, så vet du att vår företagsledare Kenny Wallh är en hejare på att rekrytera den bästa personalen, dels genom olika events där han stoltserar med sitt inhouse bryggeri som blivit en kul hobby, men i det här fallet så är vi lite osäkra på hur rekryteringen faktiskt har gått till.

Patrik är gift och har tre grabbar som är i sina bästa år och på väg att upptäcka vuxenvärlden. Vi anar därför att en del av hans projektledningserfarenhet kommer därifrån.

Han har alltid haft ett intresse för fiske och brukar tillbringa kvalitetstid med sina barn runt om i Sveriges vatten. Han har även sysselsatt sig med allmän motion genom åren.

Vi på Total Ventilation hälsar Patrik varmt välkommen och vill hinta för Patrik att vi nu har investerat i en rökgrill där vi ser fram emot både kallrökt och varmrökt mat på våra framtida mingelkvällar.