Hos oss är det ingen nyhet att vi värdesätter tiden genom att effektivisera, så det föll oss naturligt att vi tog vårt nyaste tillskott Marcus åt sidan samma dag han började hos oss för att känna han lite mer på pulsen.

Marcus kan till synes verka vara en helt vanlig kille med sambo, hus, 2 hundar, men där tar likheterna slut. Markus har nämligen en Subaru som fortskaffningsmedel. Och det gillar vi! För vi eftersträvar att vara lite utanför boxen i vårt sätt att jobba.

Markus har även det fenomenala intresset att han tillbringar sina vintrar ute i kylan med sitt jaktgevär. Det tycker hela teamet är jättespännande för då vet vi vart vi kan få tag på vettiga köttlådor.  När han inte jagar, så har han fullt upp med familjen och att hänga socialt med sina vänner. Han var mycket aktivt inom diverse bollsporter förr, men har numera lagt fotbollsskorna på hyllan för att ge plats åt familjelivet.

Sin utbildning fick Marcus på Praktiska Yrkesgymnasiet i Linköping. Där gick han på VVS och Fastighet programmet med inriktningen VS-montör. Tydligen tyckte han det var så kul så rörmokeri blev således det han inledde sin karriär med.

Marcus är ursprungligen från Ljungsbro, efter sin utbildning testade han på en stund att bo i lägenhet,  men det kändes så tokigt och fel att stänga in sig och jaga från balkongen var ingen bra idé heller så han och hans sambo fick hitta sin idyll i Nykil istället.

Hos oss så kommer Marcus som idag utvecklats till en komplett rörmokare vara ett starkt tillskott till verksamheten och han kommer dels bidra med sin sköna humor, sin yrkeserfarenhet samt även sina relativt färska utexaminerade kunskaper, och så klart köttlådorna.
Han kommer ingå i vår sköna grupp som driver och utvecklar det nystartade bolag ”Total VS i Linköping AB” ,arbetsuppgifterna kommer vara inom rörmokeri och sanitets installationer, värme- och kyl-lösningar för industrin, service/underhåll och nyproduktion.

Med mycket glädje välkomnar vi Markus till vårt snabbt växande Rörmokeri företag, men nu måste vi runda av denna text, köttlådan väntar och vi behöver tända grillen.