Tidigare i år inför en mycket spännande säsong så förstärkte vi vår enastående personalstyrka med Andreas och som vanligt så presenterar vi honom för er.

Välkommen säger vi till Andreas som är 26 år.

Andreas är sambo och bor precis lagom nära stan, i Tannerfors. Han har tidigare varit aktiv atlet och spelat både fotboll och innebandy men musikintresset växte och han blev i stället en riktig metalhead som det kallas när man lyssnar på tung musik som Rammstein & Co.

Han kan ibland sakna att vara aktiv, så numera brukar Andreas tillbringa en del av sin fritid med att spela frisbeegolf runt om på alla banor som finns i Linköping.
Ursprungligen så är han från Klockrike och flyttade inför högstadiet till Borensberg. Vid det tidpunkten i livet så väcktes ett intresse av att jobba med händerna, så det föll sig naturligt att gå Snickare utbildningen på Ljunkan.

Efter att ha sjungit halsen av sig till ”lev nu dö sen” med Miss Li och Sommartider med Gyllene tider, iförd en stilig kostym och matchande skolmössa på ett gungande flak genom Linköping City, så var det dags att kavla upp och bli en produktiv medlem av samhället.

Hans första möte med arbetslivet var på ett företag som heter Bravida och där fick han utlopp för sin kreativitet och jobbade i olika team med olika uppgifter.
Tiden gick och legenden säger att Andreas hamnade på samma tillställning som Kenny och framåt småtimmarna och efter ett gäng av Kennys egna producerade öl så var det klart. Andreas började jobba som servicetekniker på Total Ventilation. (Det ska poängteras att vi inte kan riktigt minnas händelseförloppet i denna legend, men vi vet att Andreas dök upp här en morgon och vi tyckte om honom, så han har fortsatt komma hit varje morgon).

Andreas har många styrkor, han är mycket kompetent inom ventilation men också inom rörmokeri arbetet. Han är duktig på att prestera och leverera under stress och fungerar mycket bra när han jobbar med andra, han är lyhörd och problemlösningsorienterad.

Hans roll hos oss är lite blandat då han faktiskt är både på Total Ventilation, men även arbetar i vårt rörmokarbolag, Total VS som inriktar sig på traditionellt rörmokeri, Vatten, Kyla, Värme.

Hursomhelst så är Andreas arbetsuppgifter i grunden Serviceinriktade och kommer verka både inom ventilation och rörmokeri med installationer och uppgraderingar av anläggningar.

Med ett varmt ”Du hast mich” säger vi återigen:
Välkommen till Total ventilation och Total VS.