Varför gå till ett tråkigt jobb när du kan ha ett roligt? Hos oss får du en varierad vardag med härliga kollegor och fantastiska kunder, där vi också gör roliga saker utanför jobbet!

Om tjänsten

Du kommer ingå i ett service-team som huvudsakligen utför service-uppdrag av varierande storlek samt mindre entreprenader. Ditt huvudansvar är att utföra OVK-besiktningar men kommer även få göra olika serviceuppdrag beroende på dina kompetenser och preferenser. Du tar ansvar för att det dagliga arbetet fortlöper enligt planering och arbetar nära kollegor samt med stöd av serviceledare för planering, ekonomi och teknisk kunskap i projekten.

Vem vi söker

Vi söker dig som har OVK-behörighet.

Du har förmågan att jobba självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta och på ett positivt sätt skapa engagemang i en grupp.

Då arbetet innebär dagliga kontakter med kunder, leverantörer och kollegor så värdesätter vi din personlighet högt och det är mycket viktigt för oss att du ska trivas och passa i gänget. Vi ser gärna att du har lätt för att bygga relationer och att du är lösningsorienterad.

Det är mycket viktigt att du kan vara ödmjuk inför uppgiften och det faktum att andra i teamet är bättre än dig på många tekniska moment och sakfrågor, varför du måste kunna vara lyhörd och väga in andras åsikter & förslag för att prestigelöst arbeta fram den bästa lösningen i projektet.

Du arbetar i och leder stora som små projekt vilket kräver förmåga att emellanåt varva upp till ett högre tempo.

Du måste ha B-körkort och kunna svenska i tal och skrift.

Om företaget

Total ventilation är ett installations- och serviceföretag i Linköping med fokus mot energi, servicelösningar & entreprenad. Bolaget startades i december 2018 och består idag av ett starkt tekniskt team på femton personer. Våra kunder finns främst inom industrin och kommersiella fastighetsägare.

Vår personal är bolagets största tillgång. Därför värdesätter vi varje individ och hos oss får du möjligheter att växa och påverka din vardag & karriär – samtidigt som du har kul på jobbet!

Det praktiska

Tjänsten är heltid med placering i Linköping.

Tillträde under hösten eller enl. ök, löpande urval.

Förmånliga anställningsvillkor.

Skicka ansökan till jobba@totalventilation.se