Vill du ha någon att bolla tankar och idéer med?

Vi kan skapa ett behagligt klimat åt dig

Total ventilation i Linköping AB är en ventilationsfirma i Linköping. Vårt mål och affärsidé är att genom ett internt starkt sammansvetsat arbetslag alltid tillhandahålla högsta service och uppfinningsrika, energibesparande och tekniskt konkurrenskraftiga lösningar till bra pris – alltid med kunden i fokus. Vi är certifierade och har mångårig erfarenhet för att jobba med både stora och små ventilationssystem.

total-ventilation-linkoping-inne-klimat

Du kan använda rotavdrag på vårt arbete

Som privatperson, villaägare, mindre fastighetsägare eller mindre industrikund kan det vara svårt att bli sedd, hörd och värderad som viktig av de större aktörerna på marknaden. Vår policy är att alltid försöka lösa de akuta problem som dyker upp oavsett vem du är.

Har du problem med din kökskåpa/spisfläkt, frånluftsventilation eller villaventilation? Tveka inte att höra av dig, vi är vana vid att arbeta med äldre system och kan smidigt lösa de problem som kan dyka upp och föreslå ekonomiskt fördelaktiga förbättringsåtgärder. Därefter löser vi det snabbt och professionellt med rotavdrag till konkurrenskraftigt pris.

Teckna ett avtal eller ring oss när du behöver oss

För att få en bra totalekonomi i sin anläggning är det viktigt med förebyggande underhåll, och vid oförutsedda stopp på anläggningen är det viktigt att snabbt ha hjälpen på plats.

Vi kan hjälpa er med allt från anpassade serviceavtal med förebyggande underhåll för en hel anläggning till enstaka serviceuppdrag, innefattande både akuta reparationer och planerade byten eller uppgraderingar samt ventilationsrengöring. För oss har storleken ingen betydelse.

Entreprenad för din enkelhet

Vi ska vara ditt bollplank när det kommer till arbeten gällande ventilation och inneklimatfrågor. Vi börjar med att lyssna på dig, därefter använder vi vår styrka och kunskap för att tillsammans konstruera en kundspecifik lösning samt tar ett helhetsgrepp på alla tekniska installationer och räknar därefter fram ett pris för genomförande.

total-ventilation-linkoping-entreprenad-tjanster

Vid beställning kommer vi överens om uppdelning av arbetsuppgifterna i projektet och vilka tidsramar som föreligger. Om så önskas tar vi hela ansvaret med riskanalys, BAS P/U samt hela den sammanhållande samordningen från projektering till slutförandet med egenprovning, samordnad provning, slutbesiktning och dokumentering. Allt för att du skall få en så bra resa som möjligt från beställning till färdig levererad anläggning.

Räcker inte ögonmåttet eller vattenpasset med rakvatten i? Hör av dig till oss så kan vi hjälpa dig med kvalificerade mätningar av olika slag, bland annat:

  • Luftflöden, lufttryck, spårgasmätning
  • Ljudmätning klass 2
  • Termografering med värmekamera
  • Kamera för filmning av upp till 30m ventilationskanaler
  • Kolmonoxid- (CO) och koldioxidmätare (CO2), även för loggning