Om tjänsten

Du kommer under en tid få gå parallellt med Linköpings vassaste luft-injusterare för att injustera stora som små ventilationssystem, samt delta vid OVK-besiktningar, för att på sikt växa in i en roll som självständig injusterare.

Samtidigt kommer du vid behov arbeta med service, underhåll, felsökning och reparation av ventilationsanläggningar samt utföra mindre montagearbeten.

Viktigt är att du är lösningsorienterad, service-minded och har lätt för kontakter med människor. Du bör kunna arbeta självständigt och fungera bra i teamet.

Vem vi söker

Vi söker dig som har en teknisk utbildning i grunden, några års erfarenhet i branschen och framförallt ett intresse för luftinjustering. Erfarenhet inom luftinjustering är meriterande men kan kompenseras av engagemang och nyfikenhet. Du behöver kunna läsa ritningar.

Som person är du nyfiken på att lära och ansvarsfull i ditt arbete. Du har ett intresse för tekniska system, gillar problemlösning och har ett strukturerat & noggrant arbetssätt. B-körkort är ett krav.

Om företaget

Total ventilation är ett installations- och serviceföretag i Linköping med fokus mot energi, servicelösningar & entreprenad. Bolaget rivstartade i december 2018 och består idag av ett starkt tekniskt team på fem personer som främst jobbar mot industrin och kommersiella fastighetsägare.

Vår personal är bolagets största tillgång. Därför värdesätter vi varje individ och hos oss får du möjligheter att växa och påverka din vardag & karriär – samtidigt som du har kul på jobbet!

Intresserad? Hör av dig till jobba@totalventilation.se eller Kenny på 070 793 85 91.